УКР РУС

Мадридом правлять "індіанці". "Атлетіко" - "Реал" - 4:0. ВІДЕО

7 лютого 2015 Читать на русском

"Атлетіко" розтрощив "Реал" у мадридському дербі, яке проходило в рамках 22 туру Прімери.

Підопічні Анчелотті з перших хвилин зустрічі були блідою тінню самих себе, сповна поплатившись за інертний та беземоційний футбол. "Королівський клуб", без сумніву, провів один з найгірших матчів в сезоні, продемонструвавши насамперед вбогу гру в обороні, яка була ослаблена відсутністю Рамоса, Пепе та Марсело. А от господарі, навпаки, видали просто божевільний матч, показавши, що не збираються так просто віддавати комусь титул.

Перший м'яч "матрацників" вийшов доволі курйозним. Касільяс поповнив свій послужний список ще одним ляпом, пропустивши м'яч під рукою після удару Тьягу. А вже через чотири хвилини справжній шедевр створив Сауль, який божевільним ударом бісіклетою подвоїв рахунок. Втім, підопічні Сімеоне не збиралися зупинятися, провівши ще два голи у другому таймі. Спочатку Грізман замкнув передачу Ньїгеса у порожні ворота, а крапку поставив Манджукіч, втіливши у гол навіс від Торреса. 

У підсумку "Атлетіко" здобуває заслужену та переконливу перемогу, скоротивши відставання від першої сходинки до чотирьох очок. 

Склади команд:

"Атлетіко": Мойя, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, Тьягу, Габі, Туран, Коке (Сауль, 10, Рауль Гарсія, 71), Грізман (Торрес, 77), Манджукіч

"Реал": Касільяс, Карвахал, Варан, Начо, Коентрау, Хедіра (Хесе, 46), Кроос, Іско (Ільяраменді, 68), Бейл, Бензема (Чічаріто, 73), Роналду

"Атлетіко" - "Реал" - 4:0

Голи: Тьягу, 14, Сауль, 18, Грізман, 67, Манджукіч, 89