УКР РУС

Любеновіч: Ліга Європи лоскоче нерви

20 серпня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Желько Любеновіч поділився очікуваннями від першого матчу плей-офф Ліги Європи проти "Легією".

"Готуємося серйозно, тому що суперник неабиякий. На теорії дивилися записи матчів "Легії". Тренер коментував. Що сказати, в Києві буде складна гра, у нас дуже сильний суперник.

Чи сильніший "Фейєноорд" за поляків? Чесно не знаю. З "Легією" ми ще не грали. Ось, після матчу я вам і відповім. Але, мені здається, це команди приблизно однакового рівня.

На записах ми побачили, що у поляків дійсно дуже хороша команда, і всі футболісти - дуже хороші. Так що виділяти когось конкретно не хотілося б. Хоча я в курсі, що їх форвард Ніколіч забив шість голів.

У інтернеті дивився ігри "Легії". Думаю, і інші хлопці дивляться, як грає наш суперник. Вони теж непогано почали чемпіонат, перемагали. Правда, в останніх двох турах зіграли внічию (1:1 з "Віслою") і програли (1:2 - "Пяст"). Втратили лідерство в чемпіонаті? Для нас це добре. Тим не менш, у них дуже бойова команда і нам буде дуже непросто.

Ви, може, здивуєтеся, але для мене "Легія" завжди була найкращою командою Польщі, завжди вважав, що вона найсильніша. Такою моя думка залишилася і на сьогоднішній день.

На мій погляд, у них і найкращі вболівальники в країні, які постійно підтримують команду: що вдома, що на виїзді. В принципі, про "Легію" тільки хороше можу сказати.

Звичайно, Ліга Європи лоскоче нерви, і приємне хвилювання присутнє. З нетерпінням чекаємо початку матчу. Ви ж самі могли помітити, як ми грали з "Шарлеруа", всі бачать, скільки у нас бажання потрапити в групу Ліги Європи. Сподіваюся, до цих матчів з таким же бойовим настроєм підійдемо", - сказав Любеновіч.

Матч "Зоря" - "Легія" відбудеться 20 серпня у Києві. Початок о 20:00.