УКР РУС

Любеновіч: Головна перевага Шахтаря – в бразильцях

22 липня 2017 Читать на русском

Півзахисник Зорі Желько Любеновіч розповів у чому перевага Шахтаря над Динамо.

"Хочеться побачити у Харкові повний стадіон і, відповідно, хороший футбол. Думаю, результат цього поєдинку буде таким, як і в матчі Суперкубка України. Причому, мені здається, і рахунок повториться: 2:0 – на користь Шахтаря.

Гірники мають зараз перевагу, тому що склад у них не змінився і тренер той же. А оскільки у Шахтаря все виходило в минулому сезоні, зараз він просто пішов второваною стежкою. Навіщо щось змінювати, якщо є результат? Відсутність Ордеця і Малишева зовсім не позначиться на фортеці оборони оранжево-чорних. Їх є ким замінити", – цитує Любеновіча Команда №1.

"Головна перевага Шахтаря – в бразильцях. Вони прискорюють гру, і повільні динамівці не можуть зупинити суперника, після чого дуже часто біля воріт киян виникають небезпечні моменти. Не пропустити в такій ситуації дуже складно.

Якщо говорити про лідерів команд, то Марлос зараз – не просто кращий в Україні. Він здатний дуже сильно зіграти і в Європі, втім, як і Тайсон. А ось Ярмоленко нестабільний, виступає добре через раз".

Матч Шахтар – Динамо в рамках 2-го туру УПЛ відбудеться 22 липня в Харкові на стадіоні ОСК “Металіст”. Команди розсудить Юрій Можаровський. Букмекери вважають Шахтар фаворитом гри. Динамо зіграє проти Шахтаря у новій формі.