УКР РУС

Любеновіч: Четверте місце в УПЛ сприйму як повний провал

14 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Желько Любеновіч розповів, що після зимової перерви луганський клуб кине всі сили на чемпіонат України.

"Ми самі винні, що відпустили від себе киян і підпустили інших конкурентів. На мою думку, маємо кращий склад, аніж усі команди, які нижче за нас у таблиці. Просто невдало провели останній місяць, за що розплачуємося. Навесні спробуємо компенсувати втрачені очки, тим паче ми не пройшли далі в Лізі Європи і в Кубку України, тобто всі сили кинемо на чемпіонат. Наш мінімум на сезон – "бронза", спробуємо взяти "срібло", а четверте місце сприйму як повний провал.

Чому почали регулярно втрачати очки? Фізично команда була в дуже хорошому стані, я сам відчував, що без проблем можу витримати 90 хвилин. Тут, мені здається, проблема в іншому: ми не звикли виступати у трьох турнірах, не звикли грати раз на 3-4 дні – досвіду такого не мали. От і стався збій результатів. І насправді у нас є хороший запас, деякі хлопці вже проявили себе, інші зроблять це навесні", – розповів Любеновіч.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу