УКР РУС

Лєвандовскі зустрівся з президентом "Реала" – агент Роберта розкрив подробиці

20 квітня 2017 Читать на русском

Нападник "Баварії" Роберт Лєвандовскі після матчу-відповіді 1/4 Ліги чемпіонів проти "Реала" зустрівся з Флорентіно Пересом.

Про подробиці зустрічі розповів агент польського нападника Цезари Кухарскі.

"Лєвандовскі після матчу не робив скандалу в суддівській роздягальні. Це вигадка іспанського журналіста. Якби справді пішов, Роберту та іншим гравцям "Баварії" загрожувало б серйозне покарання. Думаю, він просто голосно висловлював претензії арбітрам після гри на полі. Але він дійсно розмовляв із президентом "Реала".

Це була зустріч при свідках. Очевидно, Флорентіно Перес неспроста покликав Роберта на розмову. Колись президент "Реала" взяв його на розмову в кабінет після матчів проти "Борусії". У вівторок він запитав, коли дружина Анна народжуватиме і що сталось з його плечем. Це все, що зрозумів Лєвандовскі по-іспанськи", – цитує агента Sport.pl.

Гуті: Система відеоповторів не дозволила б "Баварії" перевести гру з "Реалом" в овертайм

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу "Реал" – "Баварія". Роналду став першим гравцем, який забив 100 голів у Лізі чемпіонів. "Реал" побив рекорд "Барселони" у Лізі чемпіонів за кількістю виходів у півфінал поспіль. Роналду забив вирішальний гол з офсайду.

"Проклятий Роналду і скандальний фарс на "Бернабеу". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Баварія"

, а також у Viber