УКР РУС

Лєвандовскі вже зіграв свій останній матч за Баварію та обирає з-поміж шикарних варіантів, – журналіст

20 травня 2018 Читать на русском

Форвард Баварії Роберт Лєвандовскі готовий змінити клуб ще до чемпіонату світу в Росії. Про це розповів журналіст Матеуш Борек.

Зараз є три фаворити у боротьбі за польського форварда: ПСЖ, Манчестер Сіті та Челсі.

Найактуальнішою зараз є пропозиція від лондонського клубу, який вже зробив конкретний запит. Однак не відомо, чи захоче Лєвандовскі переходити у клуб, який не гратиме у Лізі чемпіонів в наступному сезоні. Все ж таки майже 30-річного форварда цікавлять лише перемоги у топ-турнірах.

"Він так і не навчився поваги": Лєвандовскі і його "сенсаційний вчинок" привели до скандалу з Хайнкесом у Баварії

Манчестер Сіті для Роберта є вигіднішим варіантом. По-перше, це команда, яка буде фаворитом на всіх фронтах. По-друге, адаптація в АПЛ стане набагато легшою з колишнім наставником Пепом Гвардіолою. Іспанець добре пам'ятає можливості поляка у Баварії та готовий запропонувати йому роль лідера в своїй команді.

Трансфер у ПСЖ може стати реальністю через агента Лєвандовскі – Піні Захава. Ця людина має тісні зв'язки з керівництвом паризького клубу та Неймаром. Якщо Роберт справді захоче грати у Франції, йому треба буде лише сказати про це.

Є ще Реал, куди раніше Лєвандовскі сватали ледь не всі ЗМІ світу. Мадрид нібито відмовився від поляка через надто великі фінансові апетити Баварії (180 млн євро, враховуючи усі бонуси). Однак Флорентіно Перес все ще може передумати, додає Борек.

Роберт вже вирішив, що узгодить перехід до ЧС-2018, аби прибути у розташування збірної без зайвих думок. До слова, у національній команді дозволили поки що ще гравцю Баварії запізнитись на збори через питання з трансфером.

Таким чином, останній матч Лєвандовскі за Баварію вийшов невдалим, адже мюнхенці програли фінал Кубка Німеччині Айнтрахту.

Баварія знову пролетіла повз фінал Ліги чемпіонів: чому це – закономірно?