УКР РУС

Лєвандовскі узгодив трансфер у Реал, але є перешкоди – хто стоїть на шляху форварда?

16 березня 2018 Читать на русском

Форвард Баварії Роберт Лєвандовскі наблизився до переходу в Реал. Про це пише Mundo Deportivo.

Угода між мадридським клубом та польським форвардом вже узгоджена. Агент гравця Піні Захаві провів кілька зустрічей з Хосе Анхелем Санчесом, правою рукою Флорентіна Переса у Реалі, та домовився для Лєвандовскі про 2-річний контракт з умовою продовження ще на сезон. Також відомо, що Роберт буде заробляти в іспанському гранді більше, ніж зараз у Мюнхені.

Керівництво Реала ще не вирішило остаточно, чи варто підписувати Лєвандовскі. Все ж таки цей трансфер серйозно спустошить скарбницю Реала, а у Мадриді все ще марять Неймаром. Однак перспектив викупити бразильську зірку в Парі Сен-Жермен поки що немає. Катарські власники ПСЖ готові будуть говорити про відхід Неймара лише влітку 2019 року.

Видання додає, що Реал давно марив Лєвандовскі, і переговори пришвидшились після того, як поляк змінив агента. Зараз Перес і Ко вважають Лєвандовскі чудовою альтернативою Харрі Кейну з Тоттенхема. Від англійського нападника "вершкові" відмовились через його ціну (приблизно 200-222 млн євро).

NHL Неймар, Азар, Лєвандовскі: Реал планує революційну заміну атаки BBC, але це потребує астрономічних затрат

Баварія поки що не планує прощатись зі своїм головним бомбардиром, з яким підписано контракт до 2021 року. Щоправда, сам Роберт свій вибір вже зробив: він хоче піти. І якщо не складеться з Реалом, то його агент використає зацікавленість Челсі чи ПСЖ.

Останньою перешкодою на шляху Лєвандовскі до Реала є Кріштіану Роналду. Португальська зірка адаптувався до схеми 4-4-2, де його партнером у нападі є Карім Бензема. Роналду вже звик до гри з французом, тому не дуже охоче чекає нового партнера у нападі, який точно тягнутиме ковдру на себе.

Та чи змусить позиція володаря "Золотих м'ячів" передумати босів Реала? Вони впевнені, що літо 2018 року повинне стати періодом "нових облич". І Лєвандовскі – перший у списку, хто повинен замінити Гарета Бейла. Саме валлієць поїде назад в АПЛ, а поляк стане зірковою заміною найслабшому з ВВС.