УКР РУС

Лєвандовскі нападає на Баварію і партнерів своїми словами, він повинен піти, – Еффенберг

10 вересня 2017 Читать на русском

Легенда Баварії і збірної Німеччини Штефан Еффенберг відверто розкритикував нападника збірної Польщі Роберта Лєвандовскі.

"З одного боку, Лєвандовскі нападає на філософію клубу. Президент Баварії Улі Хьонесс уже кілька разів говорив, що не має наміру платити 100 чи 150 мільйонів євро за трансфери

Лєвандовскі порадив Баварії більше витрачати на зіркових гравців

З іншого боку, Роберт нападає ще й на своїх партнерів. З його слів, вони не мають відповідних якостей, аби виграти те, чого він бажає найбільше – Лігу чемпіонів.

Я і сам декілька тижнів говорив, що Баварія ризикує втратити зв'язок з такими клубами, як ПСЖ чи Барселона, якщо не бажає платити такі ж суми за топ-трансфери. Однак Лєвандовскі як футболіст Баварії повинен думати, що говорить публічно. Якщо йому щось заважає, він має сказати це у клубному офісі.

Баварія мусить поставити на німецьких футболістів, у нас теж є суперзірки. 100-200 млн євро за іноземних гравців? За ці гроші ви можете купити 5-6 добрих німців, які знають, як залишатись командою.

А з такими зірками, як Лєвандовскі треба попрощатись. Він має перебратись у Париж, де роблять великі трансфери. Або в Барселону. Тоді він нарешті потрапить у клуб, який відповідає його очікуванням", – цитує Еффенберга T-Online.

Анчелотті підписав контракт з китайським клубом та може піти з Баварії взимку, – Баслер

Еффенберг 3 рази вигравав чемпіонат Німеччини, 1 раз Лігу чемпіонів з Баварією, а також ставав фіналістом і одним з найкращих гравців Євро-1992.