УКР РУС

Лєвандовскі, Де Хеа і ще 3 топ-гравці – в амбітному списку трансферних пріоритетів ПСЖ

11 березня 2018 Читать на русском

Давід Де Хеа та Роберт Лєвандовскі – нові трансферні пріоритети ПСЖ. Парижани неочікувано націлились послабити Манчестер Юнайтед і Баварію.

Виграти боротьбу за Лєвандовскі в Реала, Челсі та МЮ – ціль №1 французького гранда на літо 2018-го. Саме 29-річний польський форвард мав би замінити на "Парк де Пренс" Едінсона Кавані, якого керівництво хоче продати через конфлікти з Неймаром. Уже взимку катарські боси мали намір вислати уругвайця в Китай, однак "Ель Матадор" не дав своєї згоди, стверджують джерела Maxifoot.

ПСЖ готує трансферну революцію – 4 топ-новачки, 2 кандидати на головного тренера

Якщо ж Баварія не погодиться продати свого голеадора, кандидатом №2 є страйкер Реала Карім Бензема, якого Реал не проти відпустити заради трансферу Неймара... з ПСЖ. Бос паризького клубу Нассер Аль-Хеллаїфі є великим шанувальником нападника, який втратив позиції у збірній Франції та Мадриді.

Водночас Парі Сен-Жермен вирішив, що іншим трансферним пріоритетом має бути зміцнення воротарської позиції. У цьому мав би допомогти голкіпер Манчестер Юнайтед Давід Де Хеа, інформує Telefoot. Це досить несподіваний варіант, адже іспанця пов'язували тільки з інтересом Реала.

Якщо не вийде придбати "червоного диявола", то ПСЖ спробує підписати Джанлуїджі Доннарумму з Мілана або Тібо Куртуа з Челсі – ці імена вже не вперше звучать у контексті інтересу лідерів чемпіонату Франції.