УКР РУС

Лєвандовскі - воротар, Девіч - бомбардир "Металіст" - "Севастополь" - 3:1. ВІДЕО

24 серпня 2013 Читать на русском

Харків'яни у непростому двобої переграли команду Геннадія Орбу і вийшли у лідери.

"Металіст" остаточно дізнався на цьому тижні, що в єврокубках не зіграє. "Севастополь" також в очікуваннях важкої долі - через своїх вболівальників, які ледь не закидали фаєрами гравців і своїх, і "Дніпра". Рішення з приводу потенційного зняття очок з команди Вадима Новинського перенесли на тиждень.

На цьому фоні команди зіграли феєричну виставу, яка цілком могла закінчитись по-іншому. Багато моментів, за якими перевага була в "Металіста", відкрита гра обох колективів, що у підсумку вилилась у вилучення воротаря "Севастополя", а на ворота на дуель проти Крістальдо став капітан гостей Маріуш Лєвандовскі - відчути себе якимсь неземним героєм полякові не довелося, а от чи назвеш черговий дубль Девіча героїзмом? Та ні, така собі обов'язкова програма.

"Металіст" набирає трудові 3 бали і загалом може похизуваитися 19-ма очками у своїй скарбничці, що на один пункт краще за результат "Шахтаря", в якого завтра непроста битва на полі "Дніпра".

"Металіст" - "Севастополь". Онлайн-трансляція 3:1 (2:1)

Голи: Девіч, 12, 40, Кристальдо, 89 (пен.) - Новак, 37

Вилучення: Литовка, 86

"Металіст": Дишленкович, Вільягра, Папа Гуйє, Березовчук, Азеведо, Краснопьоров, Дієго Соуза, Бланко, Гомес, Соса, Девіч

Запасні: Шуховцев, Шелаєв, Хав'єр, Ксьонз, Кристальдо, Радченко, Нойок

"Севастополь": Литовка, Міколюнас, Новак, Гвініанідзе, Неплях, Левандовскі, Ярошенко, Карноза, Кожанов, Жабокрицький, Ковпак

Запасні: Чуваєв, Коваль, Фарлей, Крамар, Караваєв, Причиненко, Дуляй