УКР РУС

Лєднєв налаштований повернутися в Динамо, нам надходить дуже багато дзвінків, – Шаблій

23 квітня 2020 Читать на русском

Футбольний агент Вадим Шаблій переконаний, що його клієнт – Богдан Лєднєв – готовий боротися за місце в основі Динамо.

"Багато дзвінків, розмов, переговорів. Ніхто не знає, коли футболісти повернуться на свої робочі місця, але мені приємно, що на українських хлопців, як і раніше, високий попит. Поки точної інформації немає, але існують рекомендації. Я думаю, що Лєднєв та інші хлопці дограють чемпіонат в своїх нинішніх клубах. Важливо, щоб рестарт все-таки відбувся.

Лєднєв через повернення у Динамо хоче отримати запрошення в збірну України

На даний момент Богдан один з найбільш затребуваних футболістів України. Нам надходить дуже багато дзвінків – у Богдана хороша статистика і хороший вік. Однак ми, передусім, враховуємо позицію самого гравця, а він налаштований повернутися в Динамо. Там його чекають. Нехай повертається, тренується і доводить. Лєднєв до цього готовий", – зазначив Шаблій у коментарі Команда 1.

Нагадаємо, Лєднєв – вихованець київського футболу. Дебютував за основну команду Динамо в кубковому матчі проти Олександрії в жовтні 2017 року. Нині Богдан захищає кольори Зорі на правах оренди. У поточному сезоні провів в УПЛ 21 матч, в яких відзначився 11-ма голами та трьома асистами.

"Українець, який схожий на Грізманна": великі клуби Європи поклали око на Лєднєва