УКР РУС

Лєднєв через повернення у Динамо хоче отримати запрошення в збірну України

20 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник Зорі Богдан Лєднєв, права на якого належать Динамо, планує повернутися в київський клуб.

"У Зорю переходять якісні молоді гравці, в клубі не бояться їм довіряти. Це допомагає розкритися. Я вже хотів грати в Прем'єр-лізі, і це був хороший шанс прогресувати, спробувати себе в дорослому футболі. Луганці зробили конкретну пропозицію, мені відразу сподобався цей варіант, і я довго не думав.

Навряд чи Лєднєв буде воювати з Динамо заради Зорі, – Франков

Коли я ще тільки прийшов в юнацьку команду Динамо, моєю метою було потрапити в першу команду. Зараз, слава Богу, у мене є можливість проявити себе в Динамо. Думаю, в Україні кожен хлопчик мріє грати в Динамо Київ.

Думаю, повернення в Динамо підвищить шанси потрапити до збірної України, якщо я буду грати і демонструвати хороший футбол. З Динамо легше звернути на себе увагу тренерів національної команди. Буду працювати, постараюся показувати хороший рівень і буду з нетерпінням очікувати на виклик у збірну", – цитує Лєднєва Football.ua.

Нагадаємо, Богдан захищає кольори Зорі на правах оренди, контракт гравця належить Динамо. У нинішньому сезоні УПЛ Лєднєв провів 21 матч, в яких відзначився 11-ма голами та трьома асистами.

"Українець, який схожий на Грізманна": великі клуби Європи поклали око на Лєднєва