УКР РУС

ЛЄ: Росія за українським сценарієм, "Тоттенхем" розірвав "Інтер". ВІДЕО

8 березня 2013 Читать на русском

"Тоттенхем", розгромивши "Інтер", практично вирішив долю путівки у чвертьфінал, а російські клуби сьогодні розчарували своїх уболівальників - вони не спромоглися навіть на один забитий м'яч на трьох.

Якщо "Анжи" та "Рубін" після сухих нічиїх залишають непогані шанси на вихід у чвертьфінал, то "Зеніт" наступив на ті ж граблі, що й "Дніпро" - за непереконливої гри поступився на виїзді "Базелю" 2:0 і тепер на "Петровському" буде вкрай важко відіграти такий гандикап. Нехай запитають у "дніпрян".

"Тоттенхем" доволі несподівано легко розібрався з "Інтером". Уже до 21-ї хвилини після голів Бейла та Сігурдсона на табло горіли красномовні 2:0, а в другому таймі жирну крапку поставив Вертонген. Англійський клуб забезпечив собі найкомфортнішу перевагу серед усіх представників 1/8 фіналу Ліги Європи і практично вирішив усі питання щодо переможця пари. Тепер англійцям вистачає забити на "Джузеппе Меацца" лише раз, як "Інтеру" тоді доведеться забивати 5 голів.

"Бенфіка" довела, що з "Бордо" грати можна. Хоч рахунок 1:0 не такий уже й кричущий, проте досить обнадійливий перед матчем у Франції.

"Базель" - "Зеніт" - 2:0

Голи: Діас, 83, Фрай, 90+3 (пен.)

"Бенфіка" - "Бордо" - 1:0

Голи: Каррассо, 21 (авт.)

"Леванте" - "Рубін" - 0:0

Вилучення: Мічел, 54 - Ансальді, 51 (друге попередження)

"Тоттенхем" - "Інтер" - 3:0

Голи: Бейл, 6, Сігурдсон, 18, Вертонген, 53