УКР РУС

"Львів вже має серйозного конкурента": Павелко відзначив переможну серію збірної України у Дніпрі

4 червня 2021 Читать на русском

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував перемогу збірної України у товариській зустрічі проти Північної Ірландії.

Товариські матчі
завершено
-

"Дніпро вп’яте підтверджує свій статус неприступного для суперників національної збірної України і дарує перемогу всій футбольній Україні у важливому контрольному матчі. Львів, де наша збірна також не зазнала жодної поразки, вже має серйозного конкурента. Особлива атмосфера Дніпро-Арени і віддані вболівальники, які дуже скучили за футболом, додають сил головній команді України.

Північна Ірландія похвалилася, як зірка АПЛ пошив у дурні Шапаренка – трюк дня

"Синьо-жовті" взяли символічний реванш за поразку проти Північної Ірландії на Євро-2016. Але зараз триває підготовка до Євро-2020. І ми вдячні нашим північноірландським колегам – голові Виконавчого комітету Стівену Мартіну та генеральному секретарю асоціації Патріку Нельсону за цікаве спілкування в Дніпрі, а збірній Північної Ірландії – за якісний спаринг!

Вже зовсім скоро – 7 червня команда Андрія Шевченка зіграє заключний перед вильотом до Бухареста товариський поєдинок проти Кіпру у Харкові. Дякую рідному Дніпру за неповторну ауру Дніпро-Арени і потужну підтримку національної збірної", – поділився Павелко у своєму Facebook.

Нагадаємо, збірна України мінімально обіграла Північну Ірландію завдяки голу Олександра Зубкова. На Євро-2020 збірна України зіграє з Нідерландами, Австрією та Північною Македонією.

Україна – Північна Ірландія: 9 гравців основи визначили – сенсаційний джокер Шевченка і новий лідер збірної