УКР РУС

Львів намагається повернути Дулуба в Україну – камбек гальмує білоруський паспорт

29 травня 2022 Читать на русском

"Синьо-золоті леви" зіткнулись з бюрократичними проблемами, які не дозволяють розпочати повноцінні тренування команди.

"Станом на сьогодні всі українські футболісти Львова перебувають у клубі, пішло лише декілька легіонерів. У нас 80% команди – це українці, тому, поки ми будемо робити акцент на українських гравців.

Суркіс озвучив позицію щодо нового сезону УПЛ – президент Динамо пропонує розбити команди по групах і обрав два міста

Головний тренер Львова Олег Дулуб зараз перебуває у Польщі, але має велике бажання повернутися до України. Ми шукаємо варіанти, щоб він міг легально повернутися на територію України, адже у нього білоруський паспорт. Там є певна процедура, ми будемо писати листи, щоб йому відкрили візу на тимчасове перебування в нашій країні. Олег Анатолійович постійно на зв’язку, підтримує гравців, пише команді тренування і чекає на перемогу України над окупантами. Наші гравці збираються 4-5 разів на тиждень і самостійно тренуються.

Щодо цілей у новому сезоні... Зараз цілі в чемпіонаті ми не ставимо. Коли буде відома дата старту, то зберемося з хлопцями, поспілкуємося і тоді вже будемо розуміти. Сьогодні наша найголовніша мета – перемогти ворога і зберегти український футбол", – сказав у коментарі FanDay генеральний директор Львова Вадим Левчук.

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Львів посів у турнірній таблиці УПЛ дванадцяту сходинку.

Росія напала на Україну: важлива заява Металіста, остаточний продаж Челсі і зрадник у футболі (LIVE)