УКР РУС

Лужний: Шепелєв, Буяльський та Циганков можуть перевершити Ярмоленка

21 вересня 2017 Читать на русском

Тренер Динамо Олег Лужний прокоментував дебютні матчі Андрія Ярмоленка за Борусію Д та дав прогноз, хто ще з українців може виїхати за кордон.

"Старт Ярмоленка у Борусії видався вдалим. Андрій – хороший футболіст. Він грає зараз не гірше, ніж в Динамо, а, може, і краще. Особливо вдалим був перший вихід у старті: незважаючи на те, що команда програла, Ярмоленко забив красивий м'яч і зіграв на високому рівні. Я думаю, що Борусія – це саме його команда, а Бундесліга – його чемпіонат.

Чому зразу заграв? Очевидно, що це заслуга тренера дортмундців. Петер Бос відчув, що у Ярмоленка є впевненість у собі, відразу його почав ставити. Андрій забиває, віддає гольові паси, демонструє хорошу гру.

Топрак та Шахін похвалили Ярмоленка після матчу з Гамбургом: "Він – справжній чоловік, краще тут і не скажеш"

Хто з українців може поїхати у топ-чемпіонат найближчими роками? У Динамо, наприклад, є хороші молоді футболісти: Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський, Віктор Циганков.

Вони можуть і перевершити Ярмоленка. Важливо, яке у них буде ставлення до футболу, найважче в їхньому віці – це не зупинятися на їхньому рівні і прогресувати, адже вони можуть і задерти ніс від думки, що вони грають за Динамо", – цитує Лужного XSport.

Конкуренти, нові виклики, шанси та труднощі. Перспективи Андрія Ярмоленка в Борусії