УКР РУС

Лужний: Поки триває війна із Росією, українським футболістам нічого там робити

14 квітня 2017 Читать на русском

Екс-захисник збірної України та "Динамо" Олег Лужний поділився думкою про вітчизняних легіонерів у іноземних чемпіонатах.

"Та немає кому їхати за кордон. В Україні 2-3 футболісти хорошого рівня і все. Ось скільки наших гравців уже перебралися за кордон, але ж ніхто не грає. А чому? Якби футболіст в Іспанії чи Німеччині відповідав рівню команди, його би ставили в основу? Безперечно. Ну от, але ж наші футболісти не грають. Значить, їхній рівень низький. А поїхали ж найкращі футболісти чемпіонату України.

Будківському комфортно у Росії? На здоров’я йому, але я не цікавлюся чемпіонатом Росії, не дивлюся їхніх матчів. Неодноразово висловлювався на цю тему: поки триває війна із Росією, вважаю, що українським футболістам нічого там робити.

Дивлюсь матчі "Шахтаря", "Динамо", "Зорі". Більше немає що дивитися. Рівень українського футболу дуже впав. Немає хороших легіонерів. А стосовно падіння зарплат українців, то це є справедливо. Раніше розмір платні суттєво перевищував їхній рівень майстерності. Покращення? Відверто, не бачу за рахунок чого. Не можу знайти причини для прогресу", – розповів Лужний.

, а також у Viber