УКР РУС

Луїс Суарес проговорився про новий супертрансфер Барселони

5 травня 2018 Читать на русском

Нападник Барселони пишається, що клуб "підписує таких гравців". Луїс Суарес фактично підтвердив ім'я нового зіркового новачка "синьо-гранатових".

Антуан Грізманн ще минулого літа мав покинути Атлетіко, але перехід у Манчестер Юнайтед або Барселону зірвався через трансферний бан від ФІФА, внаслідок якого Сімеоне не міг підписувати новачків. Зараз ситуація інша. Француз після (чи навіть до?) Чемпіонату світу, радше за все, покине Мадрид за суму відступних у 100 мільйонів євро.

Грізманн у трьох тактичних схемах Барселони – яка зірка "блаугранас" ризикує засісти на лаву запасних?

Послугами 27-річного форварда, крім згаданих клубів, зацікавлений також італійський Ювентус, але у фаворити вибилась Барса. Представники каталонського клубу днями зустрілись із сестрою Антуана та обговорили умови контракту. А ось Суарес уже не має сумнівів, хто стане його новим партнером по атаці.

"Барса завжди забезпечує собі трансфери таких високоякісних гравців, як Антуан. Так само було у випадках Дембеле і Коутінью. Це гравці дуже високого класу, вони грають на топ-рівні багато років. Пишаюсь, що ми підписуємо таких виконавців і можу грати поруч з такими футболістами.

Грізманн є фундаментальним лідером атаки Атлетіко. Він не приходить до нас, аби когось замінити. Просто у нього є амбіції здобути щось суттєве в найкращій команді світу", – розповів Суарес для Radio Uruguay.

Барселона відсвяткувала чемпіонство на вечірці перед Реалом: фестиваль авто та яскраві дружини, Тер Штеген, Піке та Іньєста дивують