УКР РУС

Луїс Енріке: Нас чекає непростий матч проти "Вільяреалу"

6 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Барселони" висловився щодо успіхів "Реалу" у Лізі Чемпіонів та дав коментар стосовно наступного матчу проти "Вільяреалу" .

"Реал" багато зробив аби потрапити у фінал проти "Ювентусу", але не треба забувати, хто взяв Ла Лігу в останні два роки, – нагадує Луїс Енріке. – Звичайно я зосереджений на тому, що можу контролювати. Кожен рік наприкінці сезону я маю справу з тиском. Часи змінюються і іноді ти перебуваєш позаду, треба мати сили подолати це".

Наставник синьо-гранатових не має ілюзій стосовно наступного матчу Прімери проти "Вільяреалу". Суперник каталонців підходить до цього матчу з другим найкращим захистом у Ла Лізі.

"На цих вихідних нас чекає доволі непростий матч проти "Вільяреалу", – вважає головний тренер "Барселони". – Вони діють досить організовано і дуже добре захищаються на своєму полі. Дивлячись на статистику і на те, як вони грають, "Вільяреал" є одним з найскладніших наших суперників. Завжди важко грати проти команди, яка бореться за вихід у Лігу Чемпіонів. В останньому матчі проти "Жовтої Субмарини" ми заслуговували на перемогу, але вони провели велику кількість контратак, що і дозволило їм взяти очки".

5 матчів вікенду, які неможливо пропустити

Нагадаємо, що "Барселона" та "Реал" перед 36 туром мають однакову кількість очок – по 81, проте у "Вершкових" є гра у запасі.

, а також у Viber