УКР РУС

Луїс Енріке: Ми казали тер Штегену так грати, коли він пропускав

17 вересня 2015 Читать на русском

Наставник "Барселони" Луїс Енріке прокоментував матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти "Роми".

"Ми провели досконалий матч, відтак заслуговували на кращий результат. Ми контролювали гру, але суперник добре проявив себе та знайшов момент для голу. Задоволені всім, окрім результату.

Щодо голу "Роми", так це моя провина. Оскільки ми говоримо воротарям так діяти. Упевнений, вони більше нам так не заб'ють в подальших зустрічах.

Щодо пошкодження Рафіньї, то це найгірше, що було в матчі. Через це у другому таймі знизився   темп гри. Та й командний дух кудись зник. Аналогічно на нас вплинув і гол "Роми" в першій половині. У нас було багато моментів, натомість Флоренці  пощастило забити нам. Так, ми беремо на себе ризики, коли застосовуємо таку тактику в обороні.

Коли ти граєш в турнірах з таким високим рівнем технічної та фізичної підготовки, то обов'язково зустрічаєш команду, яка компактно діє в обороні. І хоча в нас були моменти, загалом дуже важко даються такі матчі. Все ж вважаю, це була гра, в якій ми заслуговували на перемогу.Не можу сказати вам точне число, але думаю, що як мінімум шість гольових моментів у нас було. Зазвичай цього вистачає для перемоги. Крім того, ми набагато більше володіли м'ячем, однак нам протистояла дуже сильна команда, яка чудово оборонялась", - цитує Луїса Енріке офіційний сайт УЄФА

Нагадаємо, що поєдинок "Роми" та "Барселони" завершився мировою.

До слова, в цьому матчі каталонці презентували нову форму.