УКР РУС

Луїс Адріано: Мені потрібно годувати сім'ю. Я б не відмовив Динамо

23 березня 2018 Читать на русском

Екс-форвард Шахтаря Луїс Адріано, який нині виступає за московський Спартак заявив, що був би готовий перейти навіть у київське Динамо.

"Зараз моя мета – завоювати якомога більше титулів зі Спартаком. А якщо надійде якась пропозиція, то ми її обговоримо з агентом і приймемо оптимальне рішення. При цьому ніяких проблем не бачу, готовий завершити кар'єру тут. Особливо, якщо клуб і я будемо всім задоволені.

Спартак потрапив у расистський скандал через неоднозначний жарт про Луїса Адріано та Фернандо

Чи перейшов би в інший російський клуб? Розумію, що фанати будуть не дуже задоволені тим, що я скажу, але мені треба годувати сім'ю. Тому я б не сказав "ні" жодному російському клубу – ні ЦСКА, ні Локомотиву, ні Зеніту. Це моя робота, моя професія, я футболом заробляю на життя. Це вболівальники ненавидять інші клуби.

Динамо Київ? Уявіть собі ситуацію – я граю в Шахтарі, потім приходить пропозиція від Динамо, я відмовляю. А через два місяці Шахтар відмовляється від мене, і я залишаюся без роботи. Тому не скажу "ні" жодному клубу", – розповів Луїс Адріано в інтерв'ю російському виданню Спорт-Експрес.

"Не можу порівнювати себе з Роналдо та Ромаріо". Луїс Адріано – про своїх кумирів, Мірчу Луческу та гол у фіналі Кубка УЄФА