УКР РУС

Луценко про ДТП Димінського: Одна людина приїхала зі Львова й сіла за кермо вже після аварії

24 серпня 2017 Читать на русском

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив інформацію про те, що під час смертельної ДТП за кермом Мерседеса знаходився не охоронець Петра Димінського.

"Я абсолютно чітко заявляю про те, що людина, яка заявила, що була водієм, за кермом в цей момент не була. Вона спеціально приїхала зі Львова і сів за кермо", цитує Луценка сторінка Генеральної прокуратури в Фейсбуці.

Разом з тим, Юрій Луценко заявив, що наразі стверджувати, що за кермом був Димінський, не можна. Для цього треба провести ряд слідчих дій. Генпрокурор також додав, що, на жаль, Димінський не йде на зустріч слідству.

Нагадаємо, що 18 серпня автомобіль президента Карпат Петра Димінського потрапив в ДТП, в якій загинула жінка. Брат загиблої у ДТП стверджує, що за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був саме Димінський, який зараз замітає сліди, і відповідальність на себе взяв його охоронець. За попередніми даними поліції, за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був не Петро Димінський, а інша людина – "43-річний львів’янин".