УКР РУС

Луньов: Якби не взяли в Дніпро, то навряд чи б уже кудись поїхав

2 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Зорі Максим Луньов розповів про минуле, майбутнє та адаптацію в Зорі.

"Чому свого часу не підійшов Шахтарю? Та що там розповідати, грав у запорізькому Металурзі, батьків не влаштовувало те, що немає бази для житла. Ми вирішили спробувати в Шахтар, там не підійшов, спробували в Дніпрі, там все було відмінно. Тато зараз каже, що якби в Дніпро не взяли, навряд чи б уже кудись поїхав би пробувати.

Чи готовий спробувати себе закордоном? У кого не питаю, всі говорять, що це дуже важко. Однак, я розраховую на допомогу старших товаришів, які можуть підказати. Звичайно, це мрія поїхати в закордонний чемпіонат, щось на зразок Італії. В Італії зараз дуже сильні команди, багато гри через фланги і в вільних зонах, мені таке подобається.

Старт Зорі у чемпіонаті? Звичайно, старт у нас був не з кращих, я думаю це наслідки виходу великої кількості футболістів і приходу нових. Але зараз, слава Богу, трохи все нормалізується, і ми будемо намагатися продовжувати в тому ж дусі.

Чи витримую графік? Після ігор в Лізі Європи, зазвичай Вернидуб підходить, якщо бачить, що я втомився і може пояснити, що краще вийти з заміни на гру чемпіонату, а так вже звик до такого графіку, важко тільки під час перельоту.

Шанси на вихід з групи? Звичайно, хочеться виходити і всіх обігравати, виходити з групи і рухатися далі, хоча і суперники у нас дуже серйозні. Це божевільний досвід, тим більше для мене", – сказав Луньов в інтерв'ю Xsport.

Вернидуб: Луньов технікою нічим не поступається бразильцям

У цьому сезоні УПЛ Луньов зіграв у десяти матчах. Також на його рахунку три гри в Лізі Європи.