УКР РУС

Лунін може замінити Хандановіча – Інтер піднімає ціну і придумав план

5 квітня 2018 Читать на русском

Голкіпер збірної Україна Андрій Лунін має всі шанси покинути Зорю вже влітку 2018 року.

Міланський Інтер хоче купити 19-річного українського воротаря якнайшвидше, аби віддати в оренду в клуб Серії А, де він мав би ігрову практику. Луніна називають найперспективнішим молодим гравцем європейського і світового рівня, тож за ним стежать топ-клуби з різних країн.

"Впав і думаєш: "Йо-ма-йо, зараз покажуть по всіх телеканалах!" Юрій Вернидуб – про Луніна, тренерський психоз і готовність очолити нову команду

Як інформує Corriere dello Sport, у вівторок спортивний директор Інтера П'єтро Аусіліо провів зустріч з представниками воротаря Зорі. "Нерадзуррі" бачать в особі Андрія заміну своєму багаторічному голкіперові Саміру Хандановічу, якому вже 33.

Інтер оцінює трансфер у 8 мільйонів євро. Міланський клуб планує віддати українця на 1-2 сезони для того, щоб він змужнів в умовах топ-чемпіонату Італії, а потім повернувся на "Джузеппе Меацца" ще сильнішим.

Нагадаємо, раніше Луніна оцінили у мінімум 6 млн євро. За 54 зіграних матчі на офіційному рівні він 19 разів зберігав свої ворота сухими.