УКР РУС

Лунін: Хотілося відстояти на "нуль" у дебютному матчі

24 березня 2018 Читать на русском

Воротар луганської Зорі та збірної України Андрій Лунін прокоментував свій дебют у складі національної команди в матчі проти Саудівської Аравії (1:1).

Товариські матчі
завершено
-

"Не знав, що став наймолодшим воротарем в історії збірної України. Вдячний Андрію Шевченку, що дав шанс проявити себе. Це додало мені впевненості. Зіграти проти учасника чемпіонату світу – дорого вартує. Про те, що гратиму дізнався на передматчевій установці.

Україна зіграла внічию з Саудівською Аравією в товариському матчі

Пропускають всі, хотілося в ідеалі зіграти на "нуль". Усі свої моменти суперник мав після наших помилок. Самі ж вони нічого не створили. Ми ж створювали моменти завдяки командним діям і швидким атакам. Мою гру хай оцінять тренери", – розповів Лунін в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, що Україна не змогла обіграти Саудівську Аравію в товариському матчі в Іспанії. Дивіться відео голів і огляд матчу Україна – Саудівська Аравія. Керманич національної збірної Андрій Шевченко прокоментував конфуз його команди у матчі, в якому було достатньо моментів.

Сьогодні також стало відомо, що Лунін, Шепелєв і Коваленко приєднаються до молодіжної збірної України перед матчем проти Англії U-21.