УКР РУС

Лунін: Герта? Нам треба набирати очки

15 жовтня 2017 Читать на русском

Воротар Зорі Андрій Лунін прокоментував перемогу своєї команди над Сталлю (1:0).

"Малюнка гри у нас, як такого, не було. Але результатом я задоволений. Ми здобули перемогу в дуже важкій грі. Три очки були потрібні як ніколи. Зараз у нас результат стоїть на першому місці. Ми бачимо турнірну таблицю і розуміємо наскільки важливі очки. Хоча приємніше вигравати, показуючи гарну і гідну гру. Сталь – непростий суперник. Але ми проявили характер і перемогли.

Чи не втомився після збірної? Я завжди говорив, що, чим більше практики, тим краще. Як в збірній, так і в клубі. А виступи в збірній завжди додають сил. Після того, як почали викликати в національну команду, впевненості додалося. Почав тренуватися з такими гравцями, як Коноплянка, Ярмоленко та інші. Все це дає про себе знати.

В матчі зі Сталлю я рятував команду? Тренерський штаб говорив нам надійніше діяти в обороні, тому що поле не давало можливості контролювати м'яч на належному рівні. Перед грою зі Сталлю ми розбирали, як суперник пробиває пенальті. Може, це допомогло в епізоді з 11-метровим, а, може, просто пощастило.

Щільний графік? При такому графіку грати цікавіше. Це краще, ніж прості тренування. Буде складно, але, повторюся, грати краще, ніж тренуватися. Побачимо, як ми вийдемо з цієї ситуації.

Герта? Герта – команда хорошого рівня, що представляє топ-чемпіонат. Нікого виділяти не буду. Це просто хороша, сильна, технічна команда. А нам потрібно грати в свій футбол і набирати очки", – сказав Лунін в інтерв'ю офіційному сайту Зорі.

Вернидуб: Хлопці економили сили – в четвер гра з Гертою

Нагадаємо, Зоря в Києві мінімально обіграла Сталь з рахунком 1:0. В четвер, 19-го жовтня, луганська команда в рамках Ліги Європи у Львові прийме Герту. Час початку цієї зустрічі – 20:00.