УКР РУС

Лук'янчук: Зінченко та Коваленко серйозно підсилюють молодіжну збірну

11 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник молодіжної збірної України та Олімпіка Павло Лук'янчук розповів про виклик до національної команди та матч з Нідерландами (1:1).

"Які емоції після повернення з національної команди в молодіжну? Все відмінно, можна сказати, що повернувся додому. Можу відзначити, що в національній команді дуже дружний колектив, чудова атмосфера. Тренування там на топ-рівні. Не можу сказати, що в "молодіжці" тренувальний процес інший і менш професійний, але у Шевченка зовсім інші тренування, вони відрізняються.

Що запам'яталося? Довелося співати пісню новачка, хоча я думав уникнути цього. Андрій Миколайович підійшов до мене, подякував за роботу, побажав удачі. Буду працювати, щоб цей виклик в збірну був для мене не останнім.

Матч з Нідерландами? Ми впустили перемогу і втратили два очки. Мали знімати всі питання ще в першому таймі, а далі вже догравати. Але нас підвела реалізація, не змогли перетворити в голи ті моменти, які створили, а біля своїх воріт допустили одну помилку, яка коштувала нам перемоги. Ми не відскочили вчасно назад, пішла довга передача, а далі свою справу зробив Кастенер, що вийшов на заміну. Це дуже сильний футболіст, він серйозно посилив гру голландців, віддав гольову передачу.

Зінченко? Він підказував нашим крайнім захисникам, як грає той чи інший футболіст. Говорив про характеристики Бергвейна, під яку ногу з ним грати, як йому протистояти.

Молодіжці не вистачає зіграності? Думаю, так. Ми таким складом грали вперше, нам ще потрібно працювати. Не можу сказати, що ми відчували раніше відсутність Зінченко і Коваленко, але ці хлопці серйозно підсилюють нашу команду", — сказав Лук'янчук в інтерв'ю офіційному сайту Олімпіка.

Лучкевич: Буду доводити, що вартий виклику у національну збірну України

Нагадаємо, молодіжна збірна України в Києві зіграла внічию з Нідерландами (1:1). За "молодіжку" зіграли чотири стабільні гравці національної команди: Віктор Коваленко, Олександр Зінченко, Артем Бєсєдін та Андрій Лунін.

Окрім України та Нідерландів в одній відбірковій групі знаходяться Англія, Шотландія, Латвія та Андорра.