УКР РУС

Лук'янчук: Коваленко та Зінченко – гравці, які можуть повести за собою молодіжну збірну

6 листопада 2017 Читать на русском

Захисник молодіжної збірної України Павло Лук'янчук поділився очікуваннями від гри проти однолітків з Англії та Шотландії.

"Найнебезпечнішими козирями збірної Англії, напевно, будуть контратаки, так як їх гравці дуже добре вибігають. Нам потрібно не дати їм розбігтися, не дати вибігти. Потрібно щільно грати і готуватися до втрати м'яча, навіть якщо він буде у нас.

Я вже не перший раз буду грати проти Шотландії і можу сказати, що ця команда просто так не буде віддавати очки. Має бути важка гра і багато верхової боротьби. Потрібно буде перетерпіти навал і постаратися грати в свою гру.

Гравці, які можуть повести збірну за собою? Це старші хлопці. 96-го року народження. Які були задіяні в першій збірній – Коваленко, Зінченко. Вони можуть повести за собою команду", – цитує Лук'янчука Dynamomania.com.

Нагадаємо, 10 листопада Україна в рамках відбору до ЧЄ-2019 прийме Англію, а 14 листопада на виїзді зіграє проти Шотландії.

Після трьох зустрічей відбору збірна України з п'ятьма очками займає четверту сходинку в турнірній таблиці своєї групи. Окрім Англії, опонентами нашої команди є Шотландія, Нідерланди, Латвія та Андорра.

Циганков викликаний у молодіжну збірну, – Головко про підготовку до матчу Україна – Англія