УКР РУС

Лукаку емоційно прокоментував возз'єднання з Інтером: "Я зберіг свій будинок тут – це щось таки означає"

30 червня 2022 Читать на русском

Нападник Ромелу Лукаку дуже радий можливості знову виступати в міланському Інтері.

"Це дивовижне відчуття. Те, чого ми досягли тут рік тому, було фантастичним. Це стосується команди, уболівальників та мене особисто. Інтер дав мені так багато, і я сподіваюся, що виступлю ще краще, ніж минулого разу. Настав час старанно працювати всією командою і, сподіваюся, досягти ще більшого успіху, ніж раніше.

Лукаку офіційно повернувся з Челсі в Інтер – лондонці платили за форварда 113 млн євро

Це наче повернутися додому. Я і моя сім'я були такі щасливі завдяки людям, уболівальникам та товаришам по команді. З першого дня, коли я приїхав сюди, всі допомагали мені облаштуватись. Я дуже щасливий. Я зберіг свій будинок тут, коли поїхав до Англії, це щось таки означає. Я радий повернутись і тепер я не можу дочекатися, щоб вийти туди з моїми товаришами по команді.

Що спонукало повернутись в Інтер? Уболівальники насамперед, мої партнери по команді, а також тому, що я хотів працювати з цим тренером. Ми були на зв'язку протягом сезону. Я думаю, що він робить велику роботу тут. Я хочу допомогти команді і досягти успіху в цьому клубі", – заявив Лукаку в коментарі прес-службі Інтера.

Мілан на вершині, провали Ювентуса, Аталанти та українців, шедевр Маліновського – найголовніше про минулий сезон кальчо