УКР РУС

Лучкевич: Бельгійський чемпіонат більш непередбачуваний, ніж український

15 січня 2018 Читать на русском

Український півзахисник Стандарда Валерій Лучкевич розповів про свій бельгійський етап у кар'єрі.

Півзахисник Стандарда Валерій Лучкевич в інтерв'ю zbirna.com розповів про свої враження від першої частини сезону у льєжському клубі. Також українець заявив, що Жупілер Ліга більш непередбачувана, ніж українська Прем'єр-ліга.

Кравець підписав з Кайсеріспором контракт на 3,5 роки

"Коли я підписував контракт з льєжським клубом, то прекрасно розумів і усвідомлював, що перехід в такий солідний і іменитий клуб – це свого роду ризик. Потягну я на такому рівні, чи зможу вписатися в нову схему гри, чи потраплю до основного складу? Але в той же час я чудово розумів, що прийшов час зробити черговий крок вперед у моїй футбольній кар'єрі. У Дніпрі якраз почалися серйозні фінансові проблеми, і нам просто дали зрозуміти, що більше на нас не розраховують. Дзвінок зі Стандарда виявився своєчасним і я, довго не роздумуючи, зважився на бельгійську авантюру".

"Знав, що Жупілер Ліга має досить хорошу і надійну репутацію, що її рівень досить солідний, а значить, я зможу там продовжити свій прогрес. Незважаючи на свій вік, я не побоявся ризикнути і до сьогоднішнього дня нітрохи не шкодую про це рішення. Можливо, простіше було би залишитися в одному з українських клубів і продовжити грати в чемпіонаті, який я добре знав, але мені захотілося випробувати свої сили і можливості на більш серйозному рівні в одній з європейських ліг", – сказав Лучкевич.