УКР РУС

Луческу відповів на звинувачення Кастільйо – екс-гравець Шахтаря заявив про заборону поїхати на похорон матері

11 квітня 2020 Читать на русском

Екс-тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу висловив здивування з приводу слів колишнього підопічного Нері Кастільйо у свій бік.

"Це не правда, що я не відпустив Нері Кастільйо на похорон матері. Я вважаю, що сім'я набагато важливіша за футбол. Він не показував свій футбол, але я йому не забороняв.

"Луческу не відпустив мене на похорон матері", – екс-легіонер Шахтаря з жахом пригадує період в Україні

Чому він це сказав? Можливо, був незадоволений. Адже ми взяли його з Олімпіакоса як хорошого гравця, але він не зміг конкурувати з нашими бразильцями. Я не знаю, чому він так сказав. Можливо, засмутився, що не зміг дати команді те, що ми від нього очікували, не зміг стати основним.

Я потім допоміг йому покинути Шахтар. Я розмовляв зі Свеном-Йораном Еріксоном (тренером Манчестер Сіті – прим.), щоб Нері перебрався до Англії. Я думав, що Англія стимулюватиме його набагато сильніше. Я не хотів би більше говорити про слова Кастільо", – цитує Луческу видання Football.ua.

Нагадаємо, Нері приєднався до Шахтаря у 2007-му перейшовши з Олімпіакоса. Мексиканець не зміг закріпитись у складі донецького клубу і майже весь свій контракт з "гірниками" відіграв у орендах.

Шахтар має найстабільніший склад в УПЛ, унікальний Атлетік – лідер серед елітних ліг, Тоттенхем очолює грандів