УКР РУС

Луческу: Відповідальність за те, що відбувається з "Зенітом", лежить на мені

17 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Зеніта" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Спартака" (1:2), яка опустила пітерську команду на 3-є місце у чемпіонаті.

"Виходячи з того, як "Спартак" виглядав сьогодні і в останніх іграх, то тільки "Спартак" сам може подарувати комусь чемпіонство. Нам доводилося протягом сезону обходитись без багатьох гравців і не всі адаптовані до нашої гри до кінця. Наприклад, у Івановіча принципи гри не завжди виконуються, Данні не вийшов ще на свій рівень. Ми втратили Халка, Вітселя і Гарая. Залишилася лише лінія атаки майже без змін. Були проблеми у взаємодіях. Але я не перекладаю відповідальність – відповідальність за те, що відбувається з командою, лежить на мені. Можливо, мені поки що не вдалось створити команду, яка б домінувала в чемпіонаті. Не так легко змінити гру команди швидко – потрібен час.

Зараз потрібно обов'язково зібратися і зробити все можливе, щоб вести боротьбу за місце в Лізі чемпіонів. "Зеніт" не може залишитись без неї другий рік поспіль. Сьогоднішня гра підтвердила, що "Спартак" заслужено перебуває на тому місці, на якому знаходиться", – цитує Луческу офіційний сайт "Зеніта".

"В Питере – ныть". Фанати "Спартака" висміяли Луческу в матчі із "Зенітом"

, а також у Viber