УКР РУС

Луческу: В Росії краще мовчати

13 липня 2017 Читать на русском

Екс-наставник Зеніта Мірча Луческу вважає, що його незаслужено звільнили з російського клубу, а також назвав помилкою свої висловлювання на адресу президента РФС Віталія Мутка.

"В Росії краще мовчати. Велика моя помилка – почав говорити про Мутка. Росія – інша... Я ж як міркував? Ось зараз висловлюся – мені дадуть відповідь: "Мірча, ти не правий! Ось тому і тому". Але все виходило інакше. Самі знаєте як. Але я заслужив отримати другий рік в Зеніті. Це все, про що хотів вам сказати. Немає бажання вступати в полеміку!

Луческу звинуватив у провалі Зеніта московські ЗМІ та президента РФС Мутка

Чому на мене стільки атак? Навіщо ця агресія? Я говорив тільки про те, що роблю і як повинна грати моя команда. Поважаю Мутка, але він президент федерації, і йому слід було б сконцентруватися на збірній. Тому що вона – це імідж Росії в світі. Президенту федерації не потрібно займатися лігою! Після матчу зі Спартаком Мутко починає говорити: "Це, це, це.." Те ж саме після ЦСКА, Уралу. Не можна так чинити! Це моя думка.

Мені хотілося для всіх зробити щось добре. Просто тут не звикли до того, що тренер висловлюється кожен щось про себе думає і мовчить. Якщо я створив проблеми за це знову можу вибачитися. Будь ласка, немає проблем! Прошу вибачення у всіх, кого образив. Луческу нічого не хотів для себе, були тільки хороші наміри... Чомусь всі говорили, що хочу грошей. Це не так!", – розповів Луческу.

Луческу: Знаю, що Бешикташ зацікавлений у трансфері Віди