УКР РУС

Луческу: В Мадриді хочеться бачити тиск на нашу оборону

11 вересня 2015 Читать на русском

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував матч 7-го туру української Прем'єр-ліги проти харківського "Металіста".

"Коли виграєш із рахунком 5:0, коментувати щось дуже складно. Було важко до першого голу, оскільки суперник оборонявся досить дисципліновано.

Однак після того, як ми забили, вони розкрилися і дозволили нам проводити швидкі контратаки, а це наш козир. В цілому, я задоволений хорошим тренуванням, але не більше. Рахунок 5:0 дає нам ентузіазм і спокій.

Зазначу, що "Реал" не буде захищатись так, як це робив "Металіст". У Мадриді, ймовірно, доведеться оборонятися нам. Навпаки, хотілося побачити тиск на нашу оборону. Подивитися, як вона з цим впорається. Проте в останні п'ять хвилин ми багато помилялися в обороні. Також у нас страждає останній пас під час контратак. Ми добре контратакували і могли забити ще.

Ми знали, що "Металіст" переживає зараз не найкращий період у своїй історії. Це стосується і того, що будується нова команда. Я знаю, що у них проблеми і у фінансовому плані. Напевно, це позначається на настрої гравців. Я знаю, як важко працювати, коли футболісти не дуже задоволені, якщо їх робота не оплачується.

Сьогодні на трибунах було багато вболівальників "Шахтаря". Наразі це найбільша кількість наших фанатів під час матчів Прем'єр-ліги. Скоріш за все, ми дуже близько до зони, звідки до Донецька недалеко. Сьогодні це відчувалося. Сподіваємось, що об'єднаємося з нашими вболівальниками через дуже короткий проміжок часу, що ми все ж будемо грати в Донецьку. Коли відчуваєш підтримку на трибунах, грати легше.

Ще я хотів би відзначити чудовий газон", - зазначив Луческу в ефірі "Футбол 1".

Нагадаємо, що "Шахтар" здобув розгромну перемогу над "Металістом" в Харкові.

До слова, напередодні гри Олександр Гладкий вдруге став батьком.

Читайте також:
Фанати "Металіста" проганяють Ахметова з Харкова (ФОТО)