УКР РУС

Луческу: У "Шахтарі" багато хто в Україні бачить ворога і називають сепаратистами

7 червня 2015 Читать на русском

Керманич "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про ситуацію в Україні і наголосив, що залишиться у донецькому клубі.

"Ви знаєте, в Україні громадянська війна. Ми вже тривалий час не перебуваємо вдома і майже рік живемо в готелях. Базуємось в лісі біля Києва. Але нам дуже не вистачає нашого найкрасивішого і сучасного стадіону "Донбас Арена". Ми постійно подорожуємо - всі 52 рази в сезоні ми літали на матчі на літаку.

У "Шахтарі" багато хто в Україні бачить ворога. Нас називають сепаратистами або терористами. Ми стикаємося зі ставленням, якого не заслужили. Але в таких умовах ми граємо в футбол, намагаємося бути успішними. "Шахтар", "Зоря", донецький "Металург", "Чорноморець", "Олімпік", "Іллічівець".

"Динамо" виграло чемпіонат, але 80 відсотків матчів провело в Києві. В кінці минулого сезону я продовжив контракт. Я погодився, щоб показати, що мене не хвилюють умови, в яких доведеться працювати.

Так, ми розмовляли з президентом "Бешикташа". Мені він подобається, я поважаю його. Але інформацію передали так, як ніби ми вже про все домовилися.

Я не знаю, як буде продовжуватися моя кар'єра. Багато що залежить від здоров'я, але я ще голодний до перемог. Я залишуся доти, поки в мене буде пристрасть до гри. Я люблю Туреччину. Ця країна завжди в моєму серці", - сказав Луческу.

Раніше румунський фахівець заявив, що не збирається втікати з України, як Хуанде Рамос.