УКР РУС

Луческу: Тайсон травмований, у Гладкого - тріщина

3 грудня 2015 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу після перемоги над "Карпатами" в матчі 12 туру УПЛ розповів про проблеми команди.

"Важливо було перемогти. Ми заслужили перемогу. Останні матчі добре грали, багато забивали. Поле не дуже хорошого рівня, вже зима, важко було контролювати м'яч. Але я задоволений командою. Проти нас грала хороша команда, яка відмінно діє в обороні. Вони грали на нічию, добре оборонялися, в атаці майже нічого не створили. Ми запізнилися з першим голом, хоча у стартові хвилини було пару моментів. Знали, що після того, як заб'ємо, "Карпати" розкриються. Відзначу вихід Едуардо. Завдяки його голу, може, й виграли. Тепер чекаємо гру в Парижі. Треба закінчити цей рік з гарним настроєм.

Тайсон травмований, Гладкий теж, у нього плече болить, тріщина. Три тижні не зможе тренуватися. Феррейра дві гри зіграв, непогано рухався, але нам треба було більше досвіду в атаці, обдуманих дій, хоча аргентинець теж міг забити. Він добре тренується.

Едуардо досвідчений і майстерний гравець, я хотів, щоб він повернувся до нас. Він футболіст високого рівня. І я відчуваю, коли його випускати на поле", - підсумував Мірча Луческу.

Нагадаємо, що в Одесі "Шахтар" розгромив львівські "Карпати".