УКР РУС

Луческу просто пояснив, чому Супряга не закріпився в основі Динамо

18 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу озвучив причини, через які Владислав Супряга не зумів стати важливим елементом нинішнього колективу.

"На жаль, Супряга не зробив те, чого ми прагнули. Крім організації гри в обороні, нам потрібно було забивати м'ячі, а Циганков і Буяльський були травмовані. Відповідальність впала на Супрягу, який не витримав цього навантаження.

"Супряга – потенційно дуже сильний нападник": екс-асистент Луческу пояснив невдачі форварда в Динамо

Він мав час на полі, але не робив те, що зараз робить, наприклад, Бєсєдін. Він не допомагав нам так, як потрібно в атаці. У нього є швидкість і хороша гра ногами, але немає агресивності. Він легко втрачає м'яч і поступається у боротьбі. У підсумку він програв боротьбу Бєсєдіну. Звичайно, якби команда була в середині таблиці, то Влад грав би частіше. Йому потрібно більше часу на полі", – наголосив Луческу в інтерв'ю Football Hub.

До слова, Владислав розпочинав сезон головним форвардом, але з часом втратив місце в основі "біло-синіх". У кампанії 2020/21 форвард провів на полі в середньому 50 хвилин у 31 поєдинку. Супряга забив 3 м'ячі та віддав 5 результативних передач.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21