УКР РУС

Луческу: Повинні потрапити до групи Ліги чемпіонів, там наше місце

4 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився враженнями напередодні повторної гри 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Фенербахче" у Львові.

Головне запитання передматчевої прес-конференції Мірчі Луческу, звичайно ж, стосувалося Фреда - чи гратиме бразильський півзахисник, дві допінг-проби якого виявилися позитивними.

"Мене цікавить лише ця гра, - парирував Луческу. - Усі інші проблеми не цікавлять, цим питанням займаються спецоргани, які досконало розбираються в даній проблемі. Що стосується виступу Фреда в матчі, то я ще не вирішив, хто вийде в основному складі. Вирішуватиму за підсумками нинішнього тренування. Крім того, я що, повинен назвати вам зараз основний склад?!

Напевне, ніколи "Фенербахче" не був таким сильним, як зараз. Непросто протистояти деяким його висококласним футболістам. Для кожного клубу важливо грати в груповому турнірі Ліги чемпіонів. У нас був складний рік - всі ігри або на виїзді, або на нейтральному полі. Ми втратили важливі очки, і це вперше за багато років не дозволило нам потрапити в групу ЛЧ. Ми повинні потрапити в групу Ліги чемпіонів, там наше місце", - сказав Луческу.

На питання про те, чи тренував "Шахтар" 11-метрові, головний тренер "Шахтаря" відповів туманно, проте з натяком на те, що не приділяв цьому ключової уваги.

"Якщо пам'ятаєте, то у фіналі Кубка України ми вигравали у "Динамо" 3:1 в серії пенальті. Уже думали, що все закінчиться благополучно для нас. Спроби залишились у гравців з хорошим ударом, проте всі вони не забили. Натомість у "Динамо" відзначилися захисники Драговіч і Хачеріді! Тож проблема пенальті - це проблема більше фарту, ніж підготовки. Можна тренувати їх тиждень, але в грі все зовсім по-іншому...", - відповів Мірча Луческу.

Усе, що треба знати про вирішальний матч "Шахтар" - "Фенербахче", дізнавайтесь лише на "Футбол 24".

Хто здобуде путівку у плей-офф Ліги чемпіонів?
  • 84%
    "Шахтар"
  • 16%
    "Фенербахче"