УКР РУС

"Луческу повернеться до роботи тренером Динамо": джерело назвало причини

5 червня 2023 Читать на русском

Блогер Михайло Смоловий поділився думками щодо майбутнього Мірчі Луческу у столичному гранді. У румуна ще є річний контракт.

"Луческу був на грі, спускався на поле і ходив на своїх милицях, а пізніше піднявся до ложі, де з керівництвом Динамо спостерігав за матчем. У перерві через радіозв’язок давав настанови, кого замінювати. Все виглядає так, що Луческу повернеться до роботи головним тренером. Людина максимально залучена.

"Не вірю, що тренер з ціпком чи на милицях може дати результат": Павлов відверто оцінив перспективи Луческу в Динамо

Щодо покращення результатів у наступному сезоні, то все залежить від того, наскільки міцний зв’язок у Шаблія з Суркісом. І ось ці нитки, за які він смикає, запрошуючи незрозумілих гравців на важливі позиції, як-от Кабаєва, і якщо цей зв’язок обірветься...

Все залежить від рішення Суркіса, з ким продовжувати контракт, а з ким ні. Бражко і Булеца – це підсилення, але чи гратимуть вони? Можливо, гратимуть футболісти, у яких зарплата більша, і вони через це мусять грати", – сказав блогер в етері ТаТоТаке.

Нагадаємо, "біло-сині" завершили сезон УПЛ на 4 сходинці, тож у кампанії 2023/24 гратимуть у кваліфікації Ліги конференцій.

Динамо завершило провальний сезон нічиєю з Металістом 1925 – прощання Бойка, 2 вилучення і рятівне очко харків'ян