УКР РУС

Луческу порівняв ситуацію з арбітражем в Росії з суддівством в Україні

16 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зеніта" Мірча Луческу після перемоги над "Уралом" (0:2) у рамках 10 туру РПЛ висловив незадоволення щодо арбітражу.

"Ми заробили дуже важливі 3 очки проти хорошої команди. Якщо в першому таймі мали повну перевагу, то в другому таймі впевнено і сміливо виглядали господарі. У відповідності зі своїм стилем, вони переправляли м'яч з флангу і нав'язували боротьбу у штрафному. Ці навіси були небезпечні, особливо передачі Кулакова і Данцева. У нас були хороші моменти у другому таймі, але ми їх не реалізували, в тому числі 2 моменти було у Дзюби. Тоді рахунок міг би стати більшим.

Єдине, що мені незрозуміло, так це те, що це шоста гра, коли нас судять московські арбітри. І в українському чемпіонаті мою команду постійно судили київські арбітри. Сьогодні Павлюченко вдарив нашого гравця, і цей момент можна порівняти з епізодом у вчорашньому матчі, коли необов'язково було вилучати Кудряшова, який не бачив гравця. Судді повинні приймати рішення у відповідності з побаченим моментом. Ще раз хочу похвалити господарів, які провели другий тайм краще, ніж всі команди, які проти нас виходили в цьому сезоні", – сказав Луческу.

Луческу розповів, як хотів покинути "Зеніт" вже після 4-ох матчів з командою

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях