УКР РУС

Луческу: Ми не можемо більше помилятися

9 березня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку "гірників" проти "Іллічівця".

- Що можете сказати про суперника?

- Це буде друга гра після поновлення чемпіонату. Ми аналізували всі команди, всі добре готові фізично. Дивилися матч "Іллічівця" з "Чорноморцем", було хороше протистояння. Обидві команди грали в атакувальний футбол. Це матч був не таким, як всі матчі в чемпіонаті України: одна команда сідає і обороняється, а інша атакує. Впевнений, що гра буде складною. Ми не можемо більше робити якихось помилок, відповідальність наших гравців повинна бути набагато вищою перед вболівальниками і перед всіма любителями футболу. Будемо сподіватися, що ця гра буде набагато кращою за попередню.

- Що з командою? Чи всі здорові?

- Були проблеми з Хюбшманом, але сьогодні він вийшов на тренування, все в порядку. Всі інші в загальній групі. Звичайно, що гру пропустять Кучер і Срна, які отримали четверту і восьму жовті картки відповідно. Гравці, які їх замінять, зіграють на хорошому рівні.

- Чи є шанси у Шуста завтра вийти на поле?

- Чемпіонат почав П'ятов. Коли треба буде, тоді і зіграє Богдан. Звичайно, якщо П'ятов допускатиме якихось неймовірних помилок, тоді будемо замислюватися. В тому голі, який голкіпер пропустив від "Дніпра" його провини немає.