УКР РУС

Луческу: Матч із "Металістом" для нас був тренувальною грою

1 квітня 2016 Читать на русском

Мірча Луческу в коментарі для телеканалалу "Футбол 1" поділився враженнями від розгромної перемоги в матчі з "Металістом".

Донецький "Шахтар" в сьогоднішньому матчі 20-го туру УПЛ познущався над "Металістом". Наставник донеччан Мірча Луческу в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" прокоментував результат зустрічі.

Враження від результативної перемоги

"На жаль, в чемпіонаті України з'явилися такі ігри. Команда, яка б'ється за чемпіонство, за Лігу Європи, проти команди, яка була зібрана поспіхом. Жоден тренер не може зробити щось із гравцями, яким не платять вже цілий рік. Можу сказати, що для нас це була тренувальна гра. Ми б хотіли, щоб вона була більш наближеною до тієї, яка чекає на нас в четвер. Вийшло ось так. Ми задоволені результатом, атакою, тим рухом гравців, тим спектаклем, який вони продемонстрували на полі. Пригадую, що означав "Металіст" кілька років тому, коли грав проти нас".

"Металіст" повторив свою найбільшу поразку

Користь для підготовки до матчу Ліги Європи

"Це була хороша гра в плані фізичної підготовки. Проти "Браги" не буде такої гри, як сьогодні. Там на нас чекає зовсім інший футбол", - сказав Луческу.

"Шахтар" - "Металіст" - 8:1. Відео. Огляд матчу