УКР РУС

Луческу: Через очевидні суддівські помилки зараз "Шахтар" і відстає від "Динамо"

14 жовтня 2015 Читать на русском

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поділився передчуттями і думками напередодні центрального матчу українського футболу "Динамо" - "Шахтар".

"Думаю, що зараз між "Шахтарем" і "Динамо" має бути паритет. На боці киян буде повний стадіон, який буде тиснути і на на наших, і на своїх гравців, і на арбітрів. Не хотілось, щоб відбулось те, що із "Дніпром", коли досить очевидні суддівські помилки призвели до втрати нами трьох очок, які зараз відділяють нас від "Динамо". Те саме було й у Лізі чемпіонів із "Реалом" і ПСЖ. Хочеться, аби нас поважали.

Розмова з Моурінью перед матчем Іспанія - Україна не торкалась Тейшейри. Більше стосувалось ситуації наших гравців, зокрема, Вілліана в "Челсі", де команда перебуває у непростій ситуації. Потім він відійшов убік і дивився гру так, аби ніхто його не тривожив. його думки, напевно, були про гру з "Динамо" плюс спостерігав за своїми гравцями в Іспанії. Мабуть, думав Жозе і про можливі трансфери - Ярмоленка, Коноплянки, які могли ним якось розглядатись у цьому плані", - розповів Луческу.

Нагадаємо, матч 11 туру УПЛ "Динамо" - "Шахтар" відбудеться у п'ятницю, 16 жовтня, о 19:00.