УКР РУС

Луческу - після матчу з "Мальме": подяка Львову і знову про арбітрів

4 листопада 2015 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував гру Ліги чемпіонів своєї команди проти "Мальме".

"Який ще може бути коментар після такого матчу? Переконлива перемога. "Мальме" повинен бути задоволений, що 4:0, могло бути й більше голів. Ми довели, що у футбол грають не лише довгими передачами, а й низом, технічно.

Шкода, що в такій грі доводиться говорити про суддів, крім того, моїх співвітчизників. Була видовищна гра, яку переривали незрозумілими свистками... Дуже засмучує, що два провідні гравці отримали картки і пропустять матч з "Реалом". Даріо отримав картку нібито за симуляцію, а Кучер нібито за гру рукою. Упевнений, що подібне суддівство може бути тільки проти таких команд, як ми. Перша картка, якщо пам'ятаєте, була отримана Даріо за попадання у спину, а зараз нібито за симуляцію.

Незрозуміло, як у такій грі, яка завершилася з рахунком 4:0 на нашу користь, можна було ще й отримати 4 жовті картки. Вітаю свою команду. Неодноразово говорив раніше, що вірю в команду.

Дуже хороша підтримка вболівальників. Не очікував, що так багато людей прийдуть на цю гру. Хотілося подякувати за таку підтримку.

Чого не вистачило у першій грі у Швеції? Напевно, настрою. Після гри з "Динамо" вийшли розслаблені і це завжди карається.

Гладкий отримав травму гомілкостопу. Дуже болюче пошкодження - Гладкий хотів, але не зміг продовжити гру.

Каніболоцький заслужив сьогодні зіграти в Лізі чемпіонів. Пройшло 3 роки, як він у команді, і лише зараз дебютував. Якщо сьогодні в такому матчі не дебютувати, то в якій грі ще дебютувати?" - завершив прес-конференцію Мірча Луческу.

Нагадаємо, що "Шахтар" здобув першу перемогу в цьогорічній Лізі чемпіонів.