УКР РУС

Лубківський відмовився від боротьби за посаду президента ФФУ

28 січня 2015 Читать на русском

Радник голови СБУ заявив, що не буде балотуватись на посаду президента Федерації футболу України.

"Шановні, друзі, дозвольте розставити усі крапки над "і". Перш за все, хочу подякувати футбольній громадськості Франківська і Волині, які висунули мене кандидатом в президенти ФФУ, усім, хто мені писав, телефонував, пропонував допомогу, закликаючи і заохочуючи поборотися за перше футбольне крісло в країні. Дякую кожному за мужність, щирість і підтримку - я це дуже ціную.

Сьогодні я з приємністю згадую час, коли працював у великій команді UEFA і ФФУ, організовуючи спільно з сотнями колег, футбольних фахівців, волонтерами найбільше футбольне свято континенту - фінальну частину Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Ще нескоро Україна переживатиме таке спортивне піднесення, ейфорію від футболу, єднання, гордість... Ця незабутня подія подарувала мені унікальні знання, безліч нових друзів, незабутні враження...

Безумовно, що досвід Євро-2012 міг би стати хорошим підгрунтям для успіху на виборах, як і моя найкраща в світі команда, яка, знаю, чекала на сигнал до роботи...

Але настав час заспокоїти пресу, потішити стривожених конкурентів(а) і, мабуть, засмутити тих, хто бачив мене керівником українського футболу, повідомивши, що я не буду висувати свою кандидатуру на посаду президента ФФУ і боротися за неї!

Україна переживає сьогодні найважчі часи у своїй новітній історії. Обов'язком кожного з нас є робити власний внесок у перемогу над ворогом, повернення миру в нашу країну, безповоротну інтеграцію в європейський і євроатлантичний простір. Саме так я бачу і своє завдання як радника Голови СБУ.

А щоб займатися футболом ще час прийде! "По війні, о шостій годині вечора", - як домовлялися Швейк з Водічкою у знаменитому романі Гашека:))", - написав Маркіян Лубківський у своєму Facebook.