УКР РУС

Лубківський вибачився за свою заяву, в якій назвав гравців збірної України "калічками"

27 березня 2017 Читать на русском

Один з організаторів Чемпіонату Європи-2012 Маркіян Лубківський приніс вибачення за свою заяву, в якій назвав гравців збірної України "калічками".

"Хочу вибачитися. Перед усіма. За слова, якими охарактеризував наших футболістів, назвавши їх "калічками". Хочу вибачитись і перед людьми, які мають особливі потреби. Пробачте мені – я не мав злого умислу. Це було зайвим.

Як і мільйони вболівальників, я вкрай незадоволений грою нашої першої збірної і тренерів. Я незадоволений не лише грою, але й часто ставленням до держави, її символів, нашого гімну, нашої української мови...

Я дуже хочу гарної гри і великих перемог, як і шанобливого ставлення до вболівальників. Але я й далі професійно переконаний, що участь у Чемпіонаті світу в Росії несе для України, збірної і вболівальників безліч ризиків. Від цієї позиції не відмовляюся.

А от, чи а був я правий чи не правий у цьому своєму переконанні покаже час... Мені шкода", – написав Лубківський у Facebook.

Нагадаємо, Калініченко та Іщенко розкритикували Лубківського, який обізвав гравців збірної України "калічками".

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

Хорватія – Україна. 5 головних підсумків матчу

, а також у Viber