УКР РУС

Льов замінить Зідана, який посварився з Пересом через трансфер Реала, – ЗМІ

12 січня 2018 Читать на русском

Реал готовий змінити головного тренера, і на це у президента "вершкових" є кілька причин.

Через негативні результати в цьому сезоні у Реалі почали шукати заміну Зінедіну Зідану. Першим кандидатом є Йоахім Льов, якого планують запросити після ЧС-2018. Видання Soy Madridista інформує, що Флорентіно Перес готовий викупити контракт 57-річного фахівця у Німецького футбольного союзу. Угода Льова з Бундестімом діє до 2020 року.

Джерело додає, що ставку на німця роблять невипадково. Керівництво мадридців вважає, що Льов зможе "підтягнути" до основи молодих гравців та зробити Реал більш гнучким у тактичних моделях.

2 роки Зідана у Реалі. Французька революція після великої депресії

У той же час Sport.es розповідає про конфлікт Зідана з Флорентіно Пересом. Тренер та президент нібито посварились через останній трансфер Реала – воротаря Атлетіка Кепу Аррізабалагу. Француз не хоче бачити молодого іспанця в команді, хоча Перес наполягає на переході.

Виглядає, що наставник "вершкових" просто захищає свого сина – третього голкіпера Реала Луку Зідана. Француз переконаний, що Кепа завадить прогресу Луки. Така напруга робить можливим звільнення Зідана у разі вильоту з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу, де Реал протистоятиме ПСЖ.