УКР РУС

Льов розкритикував Вагнера, який "змушує гравців збірної Німеччини почуватися ідіотами"

18 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної Німеччини прокоментував рішення Сандро Вагнера завершити кар'єру у національній команді після непотрапляння у заявку на чемпіонат світу 2018 року.

"Я можу зрозуміти розчарування гравця. Це ясно. Однак таку реакцію я вважаю трохи перебільшенням. Всі, хто знає збірну Німеччини, розуміють, що ми заохочуємо гравців бути відвертими та чесними. Завжди футболісти мають право критично оцінити ситуацію. Це правильно.

Він говорить, що інші футболісти не відкривають роти. І що повинні думати Жером Боатенг, Матс Хуммельс? Це огидно. Вагнер змушує їх почуватись ідіотами. Я відчуваю, що критика Вагнера – це критика, яка спрямована на його партнерів по збірній Німеччини. Він поводить себе так, ніби деякі гравці, які грають за нас постійно та є лідерами, почуваються повними ідіотами. Нібито вони в команді, бо не висловлюють своїх думок", – цитує Льова Goal.com.

ЧС-2018: Німеччина оголосила розширений список виконавців

Нагадаємо, 30-річний Вагнер вирішив припинити виступи за Бундестім. Таке рішення Вагнер прийняв після того, як не потрапив навіть до попередньої заявки збірної Німеччини на ЧС-2018. Нагадаємо, що керманич німців Йоахім Льов вирішив надати перевагу в лінії нападу Маріо Гомесу, Томасу Мюллєру, Тімо Вернеру та Нільсу Петерсену з Фрайбурга.

За джерелами Bild, форвард розплакався після того, як дізнався про те, що не їде на ЧС-2018.

Сандро Вагнер дебютував за збірну Німеччину лише влітку минулого року. З того часу він провів за Бундестім 8 матчів, у яких забив 5 м'ячів і здобув разом із національною командою Кубок конфедерацій-2017.

У сезоні 2017/18 нападник провів 25 матчів у Бундеслізі. У них він забив 12 голів і зробив 4 асисти. Взимку Сандро Вагнер перейшов до Баварії з Хоффенхайма.