УКР РУС

Ломбертс: Луческу нагородив мене відчуттям, що я більше не вмію грати у футбол

20 травня 2017 Читать на русском

Захисник Зеніта Ніколас Ломбертс, який покидає клуб після 10 років виступів у Петербурзі, поділився враженнями від роботи з Мірчою Луческу.

"Робота з Луческу? Запитайте мене через пару місяців, тоді я зможу говорити вільніше. Але цей сезон з Луческу був точно не найприємнішим для мене. Навіть у моїй останній грі на "Петровському" він випустив мене всього на пару хвилин.

Він боявся, що я зроблю помилку. Під його керівництвом у мене з'явилося відчуття, що я недостатньо хороший, що я більше не вмію грати у футбол. Луческу нагородив мене цим почуттям. Мені дуже шкода.

Зараз я сподіваюся, що знову відчую радість від гри в Остенде. Зрозумійте, головна причина, чому я йду – я більше не граю. Якби я грав, я б залишився у Петербурзі і закінчив свою кар'єру в Зеніті. Але це вибір головного тренера, я його поважаю. При цьому себе я не звинувачую, я викладався і на тренуваннях, і в матчах на сто відсотків. А потім Луческу каже, що весь сезон я був психологічно не готовий. Мені дуже шкода це чути", – розповів бельгієць.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Зеніт звільнить Мірчу Луческу по завершенні сезону.