УКР РУС

"Локомотива" – "Ворскла". Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд. Анонс

28 липня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в рамках якого загребська "Локомотива" прийматиме полтавську "Ворсклу".

"Локомотива" – "Ворскла"

28 липня, 20:00. Загреб, стадіон "Максімір"

Головний арбітр: Харальд Лехнер (Австрія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Ворскла" свій єврокубковий шлях розпочне із 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. В минулому році полтавчани не змогли подужати "Жиліну", але спробують реабілітуватися за ту невдачу в новому єврокубковому сезоні з "Локомотивою".

Команда Сачка перед стартом чемпіонату України отримала декількох нових виконавців, разом із тим попрощалася з одним із своїх символів останніх років – Армендом Даллку. Полтавчани стартували в національній першості з перемоги над "Чорноморцем", де відзначився перспективний нападник, орендований у "Динамо" – Дмитро Хльобас. Напевне, він так само стане найбільшою загрозою для хорватів, створюючи тиск на оборону "Локомотиви". В будь-якому разі, "Ворскла" приїде в Загреб із бойовим настроєм, адже команда своєю грою в минулому сезоні заслужила на місце серед кращих команд Ліги Європи.

"Ворскла" повернула Пилявського з Росії

Що стосується суперника полтавчан, то "Локомотива" не є флагманом хорватського футболу. В двох перших матчах нинішнього чемпіонату Хорватії вони спромоглися здобути лише одне очко. Хорвати на попередніх стадіях кваліфікації в Лізі Європи пройшли "Санта-Колому" і РоПС, а "Ворскла", як сказав наставник команди Томіслав Івковіч, стане найсерйознішим суперником на шляху в "Локомотиви".

Суперник набагато сильніший, ніж ті, що були у нас у попередніх двох раундах. Даріо Срна та Ігор Йовічевіч повідомили, що це дуже серйозна команда, так що ми інформовані. Ми знаємо, які кошти інвестуються в Україні в спорт і футбол. Це знаходить своє відображення в результатах клубів на євроарені

До речі, Томіслав Івковіч очолив команду нещодавно, буквально за декілька днів до матчу з "Ворсклою", а раніше також мав тривалий період роботи в клубі. Чи допоможе повернення наставника в матчі з полтавчанами – дізнаємося вже сьогодні.

Орієнтовні склади команд:

"Локомотива": Філіповіч – Бартолец, Пренга, Періч, Розман – Чапан, Чоріч – Долежал, Фіоліч, Грезда – Маріч.

"Ворскла": Шуст - Сімінін, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута Ткачук, Скляр Ребенок, Голодюк, Кобахідзе - Хльобас.